Stacks Image 2082

Meer dan 10 jaar nutsvoorziening ervaring

EasyNuts heeft al meer dan 10 jaar ervaring met nutsvoorzieningen en is de beste in het helpen van klanten in een verhuisbeweging. Daarom zijn wij blij dat EasyNuts een partnership is aangegaan met het landelijk dekkend netwerk van professionele financiële accountmanagers van Amfidi.

Lees meer...
Stacks Image 2062

Raadgevers Pensioen kiest ook voor Amfidi

Raadgevers Pensioen is per 1 juni 2018 een samenwerking met Amfidi aangegaan inzake het accountmanagement voor Raadgevers Pensioen naar de financiële dienstverleners markt. Door het inzetten van de senior accountmanagers van Amfidi heeft Raadgevers Pensioen veel meer mogelijkheden om haar pensioenadvies producten bij de financiële adviseurs en bemiddelaars op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

Lees meer...

Dazure kiest voor Amfidi


Wij zijn verheugd dat per 1 juni 2018 Dazure haar buitendienst activiteiten heeft ondergebracht bij Amfidi. Door het inzetten van de senior accountmanagers van Amfidi heeft Dazure in één keer veel meer mogelijkheden om haar unieke verzekeringsproducten en ‘advies en service tools’ bij de financiële adviseurs en bemiddelaars op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

Lees meer...

Partners

Adviesbox
AssurantieApp
Crowdbricks
Crowdpartners
Dazure
Doelbeleggen
EasyNuts
Efi Facturatie
Erfplanner
Lendahand
Portefeuille Signalen
Raadgevers Pensioen
SlimM

Contact

Bezoekadres

Amfidi
Spoorlaan 328
5038CC Tilburg

Administratief

KvK70359113
BTW NL858288783B01
iBAN NL13INGB0007800720